سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

رفع مشکلات مردم با مشاهده مستقیم مسئولان میسر است

 خبرگزاری فارس: رفع مشکلات مردم با مشاهده مستقیم مسئولان میسر است
 
فارس گزارش می‌دهد
رفع مشکلات مردم با مشاهده مستقیم مسئولان میسر است

تلاش برای رفع مشکلات و تنگناهای مردم با مشاهده مستقیم و نزدیک مسئولان، دلگرمی و ایجاد انگیزه مضاعف در مردم منطقه و اعتلای نظام و مقابله هوشمندانه با تهاجمات دشمن را به‌دنبال دارد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، سفرهای استانی در دولت نهم و دهم که ابتکار بسیار جالب و مؤثری از سوی ریاست جمهور بود دستاوردهای قابل توجه و شایانی در عرصه‌های مختلف به‌دنبال داشته است، اما آنچه به عنوان ویژگی مهم این اقدام مطرح است عدالت محوری و رفع نگرانی مردم و زدودن غبار غربت در نقاط دورافتاده و دور از دسترس بود و نتیجه آن اختصاص اعتبار و هزینه‌کرد آن منطبق بر نیازهای واقعی در نقاط محروم و دور از دسترس است.

بدیهی است که این عملکرد دلگرمی و ایجاد انگیزه مضاعف در مردم منطقه و اعتلای نظام و مقابله هوشمندانه با تهاجمات دشمن را به‌دنبال دارد در همین راستا، نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان نیز با عملی کردن این الگوی خدمت‌رسانی در طی دوران کوتاه تصدی بیش از 90 سفر استانی را به تمام بخش‌ها و نقاط مختلف و صعب‌العبور استان انجام داده که نتیجه آن ارتباط نزدیک و بدون حائل با مردم، مشاهده مستقیم کمبودها و تنگناها و پیگیری رفع این موارد از طریق مقامات کشوری و استانی است.

حاتم نارویی استاندار سیستان و بلوچستان در طی این مدت از تمام بخش‌های استان بازدید داشته‌ و به طور میانگین به هر شهرستان پنج بار سفر کرده است.

وی از فرصت نوروز نیز برای این سفرها استفاده کرد و در همین ایام تعطیل، سکوت بامدادها را در هم شکست و راهی سفر به شهرستان‌ها و نقاط صعب‌العبور و صفر مرزی شد.

استاندار سیستان و بلوچستان ترکیبات اجرایی شهرستانی را در ایام تعطیلات نوروزی به دور میز کشاند و در دورترین نقاط مرزی به دیدار و خداقوت مرزبانان و سنگربانان در شمال و جنوب استان شتافت و طرح‌های زیادی را مورد بازدید قرار داد.

نارویی همچنین به منظور ساماندهی، نظم‌بخشی، انسجام، هماهنگی و نظارت به خطه مرزی بازارچه‌های میلک و پایانه‌های سیستان سفر کرد و بر به‌کارگیری شیوه‌های مدرن و پیشرفته ارائه خدمات در پایانه‌ها تأکید کرد.

به گفته وی، افزایش خدمات در پایانه‌ها تأثیر مستقیم بر مبادلات و صادرات دارد و روند صادرات از سال 85 به بعد مثبت بوده بنابراین باید تمام توان خود را به‌کار گیریم تا روند صادرات تسریع و مبادلات شتاب بیشتری به‌خود گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین ساماندهی مرزها و ایجاد بازارچه‌های مرزی، نقش محوری مرزهای شرقی در کریدور شمال به جنوب را بسیار حیاتی دانست و افزود: مرزهای سیستان و بلوچستان از میلک تا بندر چابهار محور اتصال به کشورهای همسایه شرقی است که از موقعیت استراتژی مناسبی برخوردار است لذا باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنیم تا زمینه صادرات بهتر فراهم شود.

توسعه مبادلات ترانزیتی در این منطقه و فراهم کردن زمینه مناسب برای رشد و توسعه آن از موارد دیگری بود که نارویی نسبت به آن تأکید زیادی داشت.

سیستان و بلوچستان قادر به تأمین نیاز گندم کل کشور است

وی از تمام پایانه‌های شرقی استان و مجتمع تحقیقاتی- پژوهشی -کشاورزی زهک نیز بازدید کرد و پنج رقم از کشت گندم را شاخص‌ترین رقم گندم در دنیا عنوان کرد و بر رشد و توسعه گندم نوع کراس بولانی تأکید کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: استان سیستان و بلوچستان می‌تواند نیاز گندم کل کشور را تأمین کند و همچنین محصولات زراعی و باغی نیز در این استان پاسخگوی نیاز کشور خواهد بود.

نارویی در ایستگاه تحقیقاتی زهک از یک گونه جو به نام «زهک» رونمایی کرد و گفت: کار علمی و امر پژوهشی و تحقیقی در زمینه‌های کشاورزی که به عنوان محور استقلال یک کشور مطرح است، از ضرورت‌ها و نیاز جامعه است.

این مسئول گفت: به دست آمدن این رقم جو که حاصل کار و تلاش و بیش از 10 سال تحقیق و پژوهش بوده، سرمایه‌ای بسیار گرانبها برای نظام مقدس ما به شمار می‌آید که باید حاصل آن، برای کسب حداکثر بهره به کشاورز انتقال یابد.

از دیگر برنامه‌های استاندار در ایام نوروز، بازدید از نوار مرزی شمال، از نقاط حساس منطقه لار تا منطقه تاسوکی، بازدید از مرزهای شهرستان میرجاوه (مرزهای شهرستان میرجاوه از جنوب به پاکستان، سرباز و ایرانشهر و از طرف شرق به پاکستان و از طرف غرب به سراوان و خاش منتهی می‌شود) و بازدید از منطقه حوزه استحفاظی هنگ مرزی سراوان (عبور از مثلثی روتک، توقف در منطقه رودخانه نهنگ و سه‌راهی نرم) بود.

نارویی با اشاره به کاهش قاچاق سوخت از مرزهای استان ادامه داد: در راستای جلوگیری از خروج سرمایه‌های ملی و مبارزه با قاچاقچیان سوخت، مرزبانان جمهوری اسلامی ایران با اجرای عملیات‌های دقیق و برنامه‌ریزی شده، از خروج تعداد زیادی خودرو سوختکش در تمام ساعات شبانه‌روز ممانعت به‌عمل می‌آورند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین در این ایام از مرتفع‌ترین پل استان به نام «شهدای وحدت پیشین» با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال اعتبار بهره‌برداری کرد.

به گفته نارویی، احداث پل «شهدای وحدت» برای افق 100 ساله طراحی شده و بازارچه‌های مرزی ایران و پاکستان از طریق محورهای مواصلاتی و جاده‌های ترانزیتی رونق و توسعه بیشتری یافته و مبادلات تجاری بین دو کشور گسترش و افزایش خواهد یافت.

به همت دولت بسیاری از عوامل مرتبط با توسعه محور شرق فراهم شده که تا پایان دولت دهم نمود عینی خواهند یافت.

اما نوای شاخص توسعه استان از دیدگاه سکان‌دار استان «فرهنگ» است، نوایی که 18 شهرستان و اکثر بخش‌های استان آن را به وضوح شنیده و از تصمیم و اراده جدی آن آگاه شده‌اند. نکته‌ای که باید در توسعه شاخص فرهنگ اشاره کرد، موضوع آمیختگی فرهنگ‌های سنتی و مدرن است، سیستان و بلوچستان سنت‌های بسیاری در حوزه‌های موسیقی، تئاتر و ظرفیت فراوانی در به نمایش گذاشتن سنت‌های آیینی از طریق ابزارهای فرهنگی مدرن دارد.

===========

گزارش از زهرا بزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد