طی تعطیلات نوروزی/
ˈملک سنجرانیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد حدود 500 هزار نفر از دیگر استانها و بقیه گردشگران از هم استانیهای سیستان و بلوچستان در طول تعطیلات نوروزی به مناطق زیبا و کم نظیر گردشگری و تاریخی استان سفر کردند.
وی با بیان اینکه شهرستانهای چابهار، زاهدان و زابل به ترتیب بیشترین پذیرش مسافر نوروزی را داشته اند، گفت: آمارها حاکیست ورود گردشگران نوروزی به سیستان و بلوچستان در مقایسه با پارسال افزایش داشته است که رقم دقیق آن پس از جمع بندی نهایی اعلام خواهد شد.
دبیر ستاد تسهیلات دائمی سفرهای استان سیستان و بلوچستان افزود: آب و هوای مساعد، آثار متعدد تاریخی، باستانی، فرهنگی، سواحل زیبای دریای عمان، آبگیرها و رودخانه های متعدد، بازارهای متنوع، مناظر طبیعی، موسیقی و آیین های سنتی غنی از جمله جاذبه های این استان برای جذب گردشگر است.
سنجرانی، بیان کرد: برگزاری جشنواره آیین های سنتی در شهر سوخته سیستان با اجرای برنامه های متنوع از جمله موسیقی زنده، نمایش حجاب زنان پنج هزار سال قبل در شهر سوخته و معرفی بزرگان و هنرمندان مطرح این منطقه به مدت یک هفته، برپایی سیاه چادر در ورودی تمام شهرهای سیستان و بلوچستان و معرفی یک روز فرهنگی در تمام شهرها از جمله اقدامات شاخص این ستاد در طول تعطیلات نوروز به حساب می آید.
وی گفت: اعزام هشت گروه موسیقی به جنوب سیستان و بلوچستان و به نمایش گذاشتن تعدادی از گونه نادر تمساح پوزه کوتاه ایرانی در مسیر جاده سرباز به عنوان یک جاذبه طبیعی برای مسافران در حال تردد به شهرهای جنوبی استان از دیگر فعالیت ها برای جذب بیشتر گردشگر محسوب می شود