سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

افشاگری ویکی‌لیکس/استفاده از صدای‌ آمریکا برای ایجاد اختلافات قو

 

 

رئیس موساد بر این نکته تاکید کرد که با تمرکز بر هویت نژادی اقلیت‌های قومی می‌توان رژیم ایران را تغییر داد. داگان گفت این موضوع مهم است



نویسنده: عدنان.ک

مدارک منتشر شده توسط ویکی لیکس نشان می دهد که دولت اسرائیل برای مقابله با حکومت جمهوری اسلامی از امکانات صدای امریکا برای ایجاد شکاف و تفرقه قومی در ایران استفاده کرده است.
به گزارش تفتان ایران و نقل از ویکی لیکس؛ میر داگان رئیس موساد در جلسه آگوست 2007 که با سفیر آمریکا در اسرائیل انجام شده بود، یکی از اهداف مهم این دولت را بی ثبات کردن ایران از طریق ایجاد بحران‌های قومیتی در کشور اعلام کرد.
او گفت با دامن زدن به اختلافات قومی می‌توان حکومت را تضعیف کرد.
رئیس موساد بر این نکته تاکید کرد که با تمرکز بر هویت نژادی اقلیت‌های قومی می‌توان رژیم ایران را تغییر داد.
داگان گفت این موضوع مهم است که کشورهای عربی را بر تهدید ایران متمرکز نمود و یک روش منطقه ای برای برخورد با ایران ایجاد کرد.
در این نشست میرداگان رئیس موساد نقش تلویزیون صدای امریکا برای ضربه زدن به قلب ایران را حیاتی دانست و عنوان نمود که باید تعداد فرستنده‌های این شبکه افزایش یابد.
رئیس موساد اضافه کرد در خصوص تضعیف وحدت ملی ایران، علاوه بر همکاری با کشورهای عربی باید از ظرفیت‌های جمهوری باکو نیز استفاده نمود و ایجاد بی ثباتی در ایران از طریق بحران بین اقلیت ها میسر است و این مسئله فرصتی استثنایی برای اسرائیل و امریکا به شمار می رود.

به گزارش تفتان ایران، انتشار اینگونه اسناد و مدارک در حالی است که از این تریبون بارها تجزیه طلبان بلوچ مانند ناصر بلیده‌ای، رحیم بندویی، عبدالستار دوشوکی و ... فرصت استفاده پیدا کرده و تفکرات خود را از این بلندگوی آمریکایی-اسرائیلی ابراز داشته‌اند.
به نظر می رسد اینگونه بهره گیری از چنین افرادی با هدف عادی سازی و حساسیت زدایی و همچنین چهره سازی از برخی فعالان ضد ایرانی صورت می گیرد. البته این نخستین بار نیست که ماهیت وابسته جریان‌های قومیت گرا بر اساس مدارک و اسناد خارجی ثابت می‌شود.
جالب این جا است که برخی از کارکنان و برنامه سازان این شبکه ها از جمله بی.بی.سی به بهانه مختلف نارضایتی خود را رویکردهای قومیت گرایانه این شبکه ها را عنوان کرده اند  اما با این وجود به نظر می رسد که اراده ای مافوق برنامه سازان در ایجاد این رویکرد دخیل بوده است و ردپای این اراده را نیز باید در حوزه های امنیتی جستجو کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد