چرا حزب مردم بلوچستان از رسانه های مسقل می ترسد؟
این دیکتاتورها ی حزبی در برخورد با هر گونه صدای مخالفی در گام اول تلاش می کنند تا این صدا را خفه کنند تا مبادا افراد دیگری از آن مطلع شده و بخواهند راه آنان را ادامه دهند . این شیوه به عنوان یک روش قدیمی همواره از سوی دیکتاتورها به کار رفته است و در این مورد نمی توان استثنایی قائل شد .
فارغ از این مساله ،دیکتاتورها همواره مخالفان خود را به تبعیت از دشمنان فرضی متهم می کنند و انواع انگ ها را به این افراد می زنند . این رویکرد در عصر حاضر تحول جدیدی را تجربه کرده است و آن تحول این است که رسانه های مستقل جایگزین دشمنان فرضی می شوند که دیکتاتورها آنها را همواره عامل مشکلات موجود وناکارآمدی خود معرفی کرده بودند.
این اتفاق آن زمانی رخ داد که دیکتاتورها به ضریب نفوذ گسترده رسانه ها واقف شدند و آن را عامل مشکلات موجود و بروز صداهای مخالف دانستند. نمونه این رویکرد در دوران اخیر به وفور دیده می شود ..
دیکتاتورها ی حزب مردم بلوچستان در مواجهه با اعتراضات داخلی ابتدا تلاش می کنند که مردم را از دریافت اخبار منع کنند و در گام دوم ، اخبار را به صورت گزینشی در اختیار مردم داخل کشور قرار می دهند تا موقعیت خود را در جامعه مستحکم کنند . البته با وجود تمام ممنوعیت هایی که دیکتاتورها برای مردم در راه کسب اطلاعات ایجاد می کنند اما اخبار موجود از منافذ دیگر خبری به دست مردم می رسد و تداوم قدرت آنان را با مشکل مواجه می کند که در نهایت منجر به سقوط آنها خواهد شد .
؛؛عنایت ستوده ؛