سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

100 گونه خزنده در سیستان و بلوچستان شناسایی شدند

 

 

100 گونه خزنده در سیستان و بلوچستان شناسایی شدند

زاهدان - مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از 100 گونه خزنده در مناطق مختلف این استان شناسایی شده است.

 

ˈخسرو افسریˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 65 گونه خزنده شناسایی شده در سیستان و بلوچستان پستاندار هستند.

وی اظهار داشت: تمساح پوزه کوتاه، سوسمار باغ هندی، لاک پشت مهمیزدار شرقی، افعی شاخدار، بزمجه بنگالی، لاک پشت عقابی، مار جعفری و مارمولک دونده بیابانی از شاخص ترین خزندگان شناسایی شده در سیستان و بلوچستان بشمار می روند.

وی گفت: به منظور حفاظت از گونه های زیستی، جانوری و گیاهی شناسایی شده در سیستان و بلوچستان، طرح مناطق چهارگانه حفاظت شده زیر نظر محیط زیست به اجرا در آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان بیان کرد: هم اینک بیش از یک میلیون و 300 هزار هکتار معادل 3/7 درصد از مساحت این استان در قالب مناطق 11 گانه تحت حفاظت این اداره قرار دارد.

خسروی افزود: مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان شامل منطقه حفاظت شده ˈگاندو، جنگلی شیله، جنگلی بیرک و جنگلی پوزکˈ، منطقه شکار ممنوع ˈبزمان، بلبل آب نصرت آباد، مک سرخ و پزمˈ، پناهگاه حیات وحش هامون، اثر طبیعی و ملی ˈتفتان و پیرگل خاشˈ می شود.

وی اظهار داشت: منطقه حفاظت شده گاندو با مساحت 465 هزار و 181 هکتار محل بسیار خوبی برای زیست جانورانی از جمله ˈجبیر، کفتار، سنجاب بلوچی، تمساح پوزه کوتاه ایرانی، لاک پشت سبز دریایی، ماهی گل خورکˈ و پرندگانی از جمله ˈچاخ لق، دراج، شبگرد بلوچی، گنجشک بلوچی، شهدخور و عقاب دشتیˈ است.

وی گفت: جانورانی مانند پلنگ ایرانی، دراج، خرگوش، شغال، روباه، خرس سیاه، بز و افعی شاخدار، قورباغه مردابی، وزق مرمری، هوبره، شاه روباه، گرگ و جبیر در دیگر مناطق حفاظت شده سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد