پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت آمریکا برای سلطه مجدد بر ایران تلاش کرد تا کادر مدیریت کلان نظام نفوذ کند. این امر با توجه به ترکیب خاص دولت موقت، که عمدتا از طرفداران ارتباط دوستانه با آمریکا بودند، کار دشواری نبود. ایالات متحده از سوی دیگر، تلاش کرد تا جنبش هایی تحت عنوان "جنبشهای تجزیه طلبانه" در غرب، جنوب و شمال کشور سازماندهی و علیه نظام تحریک کند. به همین دلیل، نظام جمهوری اسلامی در بخشهایی از کشور همچون کردستان، خوزستان، ترکمن صحرا، آذربایجان، سیستان و بلوچستان تا مدتها با چنین جریانهایی درگیر بود.
علاوه بر این، منافقین نیز از هنگام ورود به فاز شورش های مسلحانه و عملیات های تروریستی بسیار وسیع از سال 1360 به بعد مورد حمایت خاص دولت آمریکا قرار گرفتند. آمریکا در طول 33 سال از پیروزی انقلاب، با تقویت و پشتیبانی مادی و معنوی گروه های تروریستی که به ایجاد رعب و وحشت، گسترش ناامنی در کشور و حذف شخصیت های برجسته نظام روی آورده اند، سعی کرده است تا جمهوری اسلامی را با بحران های امنیتی و مدیریتی مواجه سازد.
پس ازناکامی منافقین نیز آمریکایی ها با اعطای پناهندگی سیاسی و در اختیار نهادن امکانات رفاهی، تبلیغی و رسانه ای، همواره مزاحمت هایی برای نظام ایجاد کردند. کنگره آمریکا رسما برای حمایت از منافقین و براندازان نظام، 20 میلیون دلار تصویب کرد و دو فرستنده پر قدرت به نام "رادیو آزادی" و "رادیو فردا" را تاسیس نمود و در اختیار آنها قرار داد. دروغگویی آمریکا در مبارزه با تروریسم زمانی آشکارتر شد که آمریکایی ها به این بهانه، عراق را مورد تاخت و تاز قرار دادند. اما در مقابل دیدگان جهانیان، پس از تسلط بر عراق، با منافقین مستقر در عراق معاهداتی علیه نظام جمهوری اسلامی برقرار کردند که یک بار دیگر، عدم صداقت آنها را در مبارزه با تروریسم در معرض قضاوت جهانیان قرار داد.
؛؛1979revolution؛؛