راه اندازی چهاردهمین بیمارستان صحرایی
شهید احمد آتش دست در شهر اسپکه بخش لاشار
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی اسپکه گفت: ایجاد زیرساخت ها در راستای کاهش مشکلات اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی می تواند نقش بسزایی در زمینه ایجاد امنیت پایدار در منطقه ایفا کند
سردار سید حسین مرتضوی در مراسم راه اندازی بیمارستان صحرایی در بخش اسپکه از توابع شهرستان نیکشهر اظهار داشت: امروز سپاه با تمرکز کردن بر رفع مشکلات مناطق محروم توانسته طعم شیرین خدمت رسانی را به مردم بچشاند.
وی گفت: سپاه در راستای اهداف اصلی خود توانسته چهاردهمین بیمارستان تخصصی صحرایی در منطقه محروم بخش اسپکه از توابع نیکشهر را به صورت کاملا بومی برای استفاده از توانمندی های مستعد مردم منطقه برپا سازد.
وی افزود: بهره گیری از توان نیروهای بومی و سرمایه گذاری برای آن ها می تواند بسیاری از تهدیدات موجود را به فرصت های طلایی در راستای سازندگی و خدمات بهتر به مردم فراهم کند.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان بیان داشت: امروز وفاداری مردم همیشه در صحنه این استان به عنوان یک الگوی برجسته و ملی توانسته بسیاری از توطئه های سخت افزاری و نرم افزاری دشمنان را با پیروی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب خنثی کند
فرمانده سپاه سلمان استان گفت این بیمارستان با هدف محرومیتزدایی و ارائه خدمات به مناطق دورافتاده راهاندازی می شوند.
رئیس بسیج جامع پزشکی سیستان و بلوچستان و رئیس بیمارستان صحرایی شهید احمد آتش دست اسپکه گفت روزانه بیش از 5 هزار نفر در بیمارستان صحرایی سپاه در منطقه محروم اسپکه ویزیت میشوند.
علیرضا سرگزی اظهار داشت: این بیمارستان به همت بسیج جامعه پزشکی به مدت یک هفته در بخش محروم اسپکه شهرستان نیکشهر برپا شده و روزانه بیش از 5 هزار نفر در این بیمارستان تخصصی به صورت رایگان ویزیت میشوند.
وی افزود: در این بیمارستان صحرایی علاوه بر درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی در بخشهای آزمایشگاه، اتاق عمل، رادیولوژی، سونوگرافی، اورژانس و مامایی، داروخانه، دندانپزشکی و کلینیکهای تخصصی و عمومی به مدت یک هفته در منطقه محروم اسپکه به بیماران خدمات رایگان به صورت شبانهروزی ارائه میشود.
رئیس بسیج جامع پزشکی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این بیمارستان صحرایی تعداد 10 پزشک عمومی، 17 متخصص، 57 نفر نیروی متخصص شامل پرستار، تکنسین، کارشناس و هفت دندانپزشک نیز حضور دارند و در مجموع 150 نفر کادر درمانی و بهداشتی این بیمارستان صحرایی را پشتیبانی میکند.
وی اضافه کرد: این بیمارستان روزانه ظرفیت مراجعه تا پنج هزار نفر را دارا بوده و پیشبینی میشود بیش از 30 هزار بیمار از خدمات متنوع این بیمارستان تخصصی بهرهمند شوند و در صورت نیاز به عمل جراحی و بستری هماهنگیهای لازم با بیمارستان ایران و خاتمالنبیا ایرانشهر برای درمانهای تکمیلی انجام میشود.
سرگزی گفت: انجام جراحیهایی شامل جراحیهای چشم، گوش و حلق و بینی، اورولوژی و ارتوپدی به صورت رایگان است.
رئیس بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سازه مورد استفاده در این بیمارستان 307 متر چادر بادی بیمارستان، 10 چادر 12 متری برای تریاژ، کلینیک عمومی و 2 دستگاه اتوبوس اتاق عمل و اورژانس است.
وی اضافه کرد: 870 میلیون ریال تجهیزات مصرفی و دارو از طرف دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی زاهدان برای مداوای بیماران ویزیت شده در چهاردهمین بیمارستان صحرایی سپاه در بخش محروم اسپکه از توابع شهرستان نیکشهر تامین شده است.
فرماندار نیکشهر نیز گفت: اقدامات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد زیرساختهای لازم در زمینه توسعه شهرستان نیکشهر ستودنی است
صاحبگل صالحی اظهار داشت: اقدامات و تلاشهای شبانهروزی مسئولان در راستای توسعه همه جانبه نیکشهر سبب شده تا مردم این منطقه با امید به آیندهای روشن و پیشرفته در راستای اهداف نظام بیش از پیش و مصممتر گام بردارند.
وی افزود: مردم شهرستان نیکشهر اول انقلاب و سپس در هشت سال دفاع مقدس با جانفشانی و اهدا شهدای بسیاری ولایتمداری خود را با تمام وجود اثبات کرده و در راستای حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره در آمادگی کامل به سر میبرند.
فرماندار نیکشهر بیان داشت: بسیاری از مسئولان این شهرستان از بین مردم بومی منطقه هستند که این مهم نیز برگ زرین دیگری از اعتماد مسئولان نظام به نیروهای پرتوان و ولایتمدار نیکشهر است.
وی یادآور شد: راهاندازی چهاردهمین بیمارستان صحرایی و به صورت کاملا بومی برای دومینبار در راستای رفع محرومیتهای بهداشتی و درمان در بخش محروم اسپکه را میتوان موفقیتی بزرگ در این منطقه محروم برشمرد به طوریکه پیشبینی میشود روزانه بیش از پنج هزار بیمار که در شرایط عادی توانایی مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی را ندارند با برپایی این بیمارستان تخصصی میتوانند بسیاری از مشکلات درمانی خود را به صورت رایگان و در همان مکان زندگی خود بر طرف کنند.
صالحی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با صرف هزینههای بالا، در صدد است چهره محرومیت را از شهرستان نیکشهر زدوده و در این راستا هم با تمام توان پای کار است.
وی تصریح کرد: خدمت خالصانه به بندگان خدا، سختترین کار بوده، اما این خدمت صادقانه همواره با برکات زیادی نیز همراه است که ما این مهم را از امام (ره) یاد گرفته و همواره باید اینگونه عمل کنیم تا بتوانیم در راستای توسعه پایدار گامهای هدفمند و برنامهریزی شدهای را بر داریم.
وی گفت شهرستان نیکشهر از شهرستانهایی است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امروز در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و غیره امروز حرفهای زیادی برای گفتن دارد که عملیاتی شدن این استعدادها نیازمند همراهی بیش از پیش مردم است.
صالحی گفت در سال گذشته بیمارستان صحرایی در بخش بنت توانست 19 هزار نفر را ویزیت کند.
امام جمعه نیکشهر هم گفت: خدمت به مردم محروم عملیاتهای روانی دشمنان را خنثی میکند.
حجتالاسلام لطفیان سرگزی همچنین در آیین افتتاحیه چهاردهمین بیمارستان صحرایی بخش اسپکه از توابع شهرستان نیکشهر اظهار داشت: امر مقدس و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، خدمت خالصانه به مردم منطقه محروم بود که این مهم میتواند افزایش رضایتمندی مردم از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از ایجاد فضایی برای القاء تفکرات منحرف دشمنان نیز جلوگیری کند. وی افزود: برپایی چهاردهمین بیمارستان تخصصی صحرایی سپاه در بخش محروم اسپکه که مردم آن امکان دسترسی به مراکز تخصصی بهداشتی و درمانی را ندارند یک فرصت طلایی و کمنظیر است تا به صورت رایگان از این فرصتیکه توسط سپاه پاسداران ایجاد شده بهرهمند شوند.
امام جمعه نیکشهر ادامه داد: حضور چشمگیر همراه با شوق و شادی غیر قابل وصف مردم محروم بخش اسپکه نشان میدهد این نظام مردمی برای کاهش مشکلات مردم حتی در دورافتادهترین نقاط کشور با تمام توان حضوری آرامش بخش دارد.
وی بیان کرد: مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاشهای شبانهروزی منسجم سعی داشتند با متمرکز کردن امکانات رفاهی خدماتی و بهداشتی و درمانی در مناطق محروم تا حد ممکن از میزان محرومیتهای آشکار و قابل لمس مردم آن مناطق کاسته و این مهم با استقبال گسترده مردم همواره رو به رو بوده است.
سرگزی گفت: مسئولان در خدمت به مردم و آن هم مردم مناطق محروم، باید با یکدیگر به رقابت بپردازند که اگر این گونه عمل کنیم قطعا شاهد محرومیت در این منطقه نخواهیم بود.
مولوی عبدالله وحیدیفر امام جمعه اهل سنت نیکشهر هم در این مراسم خدمات ارائه شده در این بیمارستان توسط پزشکان مجرب در زمینه بیماریهای زنان، اطفال، داخلی، دندانپزشکی، چشم، قلب، ارتوپدی را کاری خدا پسند عنوان کرد و افزود ارائه خدمات رایگان برای مردم محروم دعای خیر مردم را به همراه دارد.
گفتنی است روحانیون شیعه و سنی و جمعی از سران طوایف و قبایل و مسئولین استانی و محلی شهرستان نیکشهر در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی در اسپکه حضور داشتند.
بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه از امروز به مدت یک هفته در این منطقه به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی میپردازد.