مولوی عبدالحمید که به جریان افراطی اصلاح طلب نزدیک می باشد در نماز جمعه این هفته مسجد مکی خواستار پادر میانی ایران برای کنار رفتن بشار اسد شد!
به گزارش تفتان، مولوی عبدالحمید و طیف وابسته به وی از همان ابتدا تحولات سوریه بارها همسو با رسانه های وهابی و صهیونیستی منطقه تفسیر کرده و به گونه ای عمل کردند که از نظام بشار اسد یک چهره خون ریز و ضد سنی و حتی غیر انسانی نمایش بگذارند.
مولوی عبدالحمید که به جریان افراطی اصلاح طلب نزدیک می باشد در نماز جمعه این هفته مسجد مکی خواستار پادر میانی ایران برای کنار رفتن بشار اسد شد!
وی دلیل اینکار را به رسمیت شناختن مخالفین بشار اسد توسط برخی کشورها و حتی عدم حمایت روسیه از دولت سوریه، جلوگیری از کشتار بیشتر ، حفظ منافع ملی عنوان کرده است.
اما در اینباره تنها چند جمله کوتاه کافیست که نادرستی دلایل جناب عبدالحمید را عیان کند:
الف: تلاش برای به رسمیت شناختن مخالفین بشار اسد یک طرح آمریکایی بوده که محور ضد مقاومت منجمله عربستان و قطر و ترکیه بازگیران اصلی آن بوده اند.
ب: در آخرین موضوع گیری رسمی حتی سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به صراحت از حمایت دولت سوریه و عدم تغییر مواضع روسیه سخن گفت و شایعات مطرح شده در اینباره را تکذیب کرد. بهتر است ایشان در کسب خبر منابع خبری خود را عوض کنند و به جای اصرار بر انتشار اخبار العربیه در سایت مسجد مکی برخی واقعیت ها را از رسانه های کشورمان دریافت کنند.
ج: ایران بارها اعلام کرده است راه جلوگیری از خونریزی در سوریه عدم ارسال سلاح از طرف برخی کشورهای مرتجع عربی به مخالفین می باشد . بهتر است جناب ایشان در اینباره عربستان سعودی و قطر را ملامت و مواخذه کنند هر چند که نخواهند کرد!
د: اقتضای منافع ملی این است که از نظامی که سالها در مقابل رژیم صهیونیستی و حامی جریان حزب الله و حماس بوده و به نوعی خط مقدم جبهه ایران در مقابل اسرائیل بوده حمایت کرد نه از مخالفانش که با دوستان اسرائیل در یک کنفرانس عکس یادگاری می گیرند.
از سوی دیگر در حالی مولوی عبدالحمید طی ماه های اخیر بی رحمانه به دولت بشار اسد می تازند که این دولت تنها کشور عربی بود که در مقابل تجاوز ضدام حسین به ایران از جمهوری اسلامی حمایت کرد و در همان زمان کشورهای مانند عربستان سعودی رسما به رژیم بعث عراق پول هدیه دادند.
این در حالیست که تاکنون با وجود دهها خیانت عربستان به جهان اسلام و مخصوصا جمهوری اسلامی یکبار ایشان به آل سعود انتقاد نکرده اند.
البته باز هم ظاهرا باید سخنان مولانا را از سر خیرخواهی و احیانا کم اطلاعی تفسیر کرد زیرا در غیر این صورت این سخنان معنای بدی در اذهان تداعی میکند!
منبع: زاهدان پرس