وی ادامه داد: مطابق آمار ارایه شده از سوی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان ، سال گذشته کمیته امداد بیش از دو برابر سهمیه چهار هزار نفری خود در استان شغل ایجاد کرده است.
مسعودیان راد توانمند سازی مددجویان را یکی از برنامه های مهم و کاربردی بیان کرد و اضافه داشت: امداد به دنبال آن است که اشتغال در شهرهای زیر 20 هزار نفر را پایدار کند که بتواند الگویی برای دیگر دستگاه های اجرایی در زمینه اشتغالزایی باشد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان تغییر نگاه به مقوله کار را مهم ترین هدف امداد بیان کرد و گفت: ایجاد مرکز تخصصی و مشاوره کارآفرینی با بهره گیری از مشاوره اساتید اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه برنامه مهمی بود که اجرایی شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با بهره گیری از مشاوره های این مرکز بتوانیم چشم انداز مناسبی در ایجاد مشاغل زودبازده ، خرد و خانگی در سیستان و بلوچستان ایجاد شود و روز به روز شاهد توانمند سازی مددجویان باشیم.
وی اضافه کرد: در راستای اشتغالزایی مناسب برای مددجویان ، تسهیلات اشتغالزایی تا سقف 100 میلیون ریال ، توسعه کشاورزی تا 300 میلیون ریال ، توان افزایی یا مشاغل خانگی 50 میلیون ریال و کار انگیزی تا سقف 20 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
مسعودیان راد افزود: نگاه به شغل در امداد تنها اقتصادی نیست و در هر ایجاد شغلی جنبه های روحی ، روانی مد نظر گرفته می شود که کمک ها بلاعوض این نهاد در زمینه کارانگیزی خود گواهی بر این ادعا است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اشتغالزایی برای جوانان و فرزندان مددجو باید مورد توجه همگان به ویژه مسوولان قرار گیرد، اضافه کرد: یکی از نهادهایی که در زمینه اشتغالزایی موفق عمل کرده است، کمیته امداد است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اشتغالزایی کمیته امداد برای جامعه هدف این نهاد الگو و نمونه است...