خبرگزاری فارس: معاون هماهنگ کننده بسیج و سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: چالشهای رفعبیکاری در سیستان و بلوچستان بررسی و راهکارهای مناسب برای رفع آنها پیشبینی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، عوضعلی فقیری پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از دستاندرکاران طرح هجرت 3 در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: آمار بیکاری در سیستان و بلوچستان بالا است که جای تامل در عملکرد مدیران استان دارد.
وی افزود: رفع موانع اشتغال در این منطقه، از بسیاری از ناهنجاریها و بزهکاریها اجتماعی جلوگیری میکند.
فقیری با بیان اینکه جوانان بیکار میتوانند بر جامعه اثرات منفی برجای بگذارند، اضافه کرد: بسیج و سپاه با تمام توان در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان بیکار منطقه پای کار است.
معاون هماهنگ کننده بسیج و سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: با تفکر بسیجی میتوانیم بر تمامی مشکلات منطقه غلبه کنیم.
وی گفت: بسیج حافظ دستاوردهای نظام است و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نمیکند.
فقیری بیان داشت: بسیج و سپاه برای عمران و سازندگی سیستان و بلوچستان در طرح های بزرگ استان همکاری میکند.
وی افزود: مسئولان باید با شناخت بیش از پیش ظرفیتهای منطقه و ارائه طرحهای کارشناسی در راستای ایجاد اشتغال در سیستان و بلوچستان گام بردارند.
معاون هماهنگ کننده بسیج و سپاه سلمان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در زمینه جهادکشاورزی، میتوان برای بسیاری از جوانان به ویژه در منطقه بلوچستان که شرایط آب و هوایی مساعدی دارد، ایجاد شغل کرد.
وی موقعیت این استان را حساس بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان بر انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار تاثیر گذار است، وظیفه مردم و مسئولان ساکن در این منطقه نسبت به سایر استانهای کشور سنگینتر است.
فقری اعمل تشویق و تنبیه از سوی مدیریت استان برای مدیران اداراتی که مسئول ایجاد اشتغال در منطقه هستند را در رفع معضل بیکاری در سیستان و بلوچستان موثر دانست.
وی ادامه داد: در بحث طرحهای اشتغالزایی هرجایی که مشکل قانونی در استان وجود داشته باشد، بسیج و سپاه با امور مجلس مطرح تا از آن طریق مشکل رفع شود.
بیش از 54 هزار نفر در اردوهای جهادی بسیج شرکت کردهاند
مسئول بسیج سازندگی بسیج و سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تاکنون بیش از 54 هزار نفر در اردوهای جهادی بسیج در سیستان و بلوچستان شرکت کردهاند گفت: 144 گروه جهادی در سیستان و بلوچستان شناسنامه و کد شناسایی دارند.
منوچهرشفیعی افزود: هماکنون میزان توانمندی هر یک از گروههای جهادی مشخص شده و در جاهایی که لازم باشد با توجه به توان و تخصص هریک، از آنها استفاده میکنیم.