نشریه ی وزین و بین المللی و دوزبانه و سه لهجه ای "مرزپرگهر" نشریه ایست که مدت زیادی از تولدش به مدیر مسئولی آقای دکتر باقرکرد در استان سیستان وبلوچستان می گذرد ، برابر ادعای ایشان این نشریه ، یک نشریه ای فارغ از تعصبات جناحی و قبیله ای است . البته برمنکرش لعنت اگرطبق واژه های تخصصی سینمایی یک (flash back) یا برگشت به عقب بزنیم کاملا برایمان ودوره های مختلف کاری این نشریه را مرور کنیم ابعاد مختلفی از این ادعا گیرمان می آید،چاپ مطلب" آیامی دانیدیانگوم کیست؟ "به زبان بلوچی از یادمان نمی رود ،البته اشراف ایشان به اینکه مردم استان همه علامه ی دهر هستند و از بزرگان فرهنگی ، ادبی ، هنری مذهبی و تاریخی سیستان وبلوچستان آگاهی دارند ، برکسی پوشیده نیست وچاپ این مطلب را می شود دلیلی بر فراجناحی و حتی فرامنطقه ای وبین المللی بودن این نشریه دانست.
عدم خبررسانی درروزهایی که مردم استان با توفان گونو دست وپنجه نرم می کردند،چاپ عملکرد آقای دکتر بخشنده و معرفی فوتبالیست های پایتخت نشین در کجای این مقوله ی توجیهی آقای دکتر می گنجد البته مواجب و مادیات از شریان های حیاتی یک نشریه ی مستقل و خودگران محسوب می شوند و عدم چاپ اینگونه مطالب سفارشی ممکن است نشریه را از ادامه ی راه بازدارد.
آقای دکتر هنوز در خاطرمان است در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 هنوزاثر امضای شما درحمایت از آقای دکتر معین در روزنامه شرق ،آن غول رسانه ای کشور خشک نشده بود که در نشریه ی مرزپرگهر در حمایت آقای هاشمی رفسنجانی مطلبی چاپ کردی اما بعد از پیروزی آقای احمدی نژاد به یکباره رنگ عوض کردی وبه تعریف وتمجیداز ایشان پرداختی این یک نوع از معادلات چند مجهولی گرایشات سیاسی شما محسوب می شود که تاکنون هیچ ریاضی دانی موفق به حل این معادلات چند مجهولی نشده است مگراینکه فیثاغورت و یا دکتر حسابی و تولستوی از آن دنیا برگردند و این معادله را حل کنند.
اگر به رویه ی حال حاضر این نشریه را بپردازیم می بینیم که مرز پرگهر به جز از کپی نمودن مطالب مندرج در خبرگزاری ها کدام اخبارتولیدی را منتشر می کند؟ باز خدا پدر خبرگزاری ها را بیامرزد که اجازه چاپ مطالب با ذکر منبع را مجاز اعلام کرده اندوگرنه در تامین مطالب دست به دامن چی منابعی می شدید؟ البته در حال حاضر در سه ضلع مثلث قدرت استان سینه می زنی که امید هرسه جا مورد قبول درگاه حق واقع شود ،اما به تازگی باخبر شدیم که بعد از امضای آن نامه ی معروف به "جام زهر" توبه کرده ای و توبه ات موردقبول واقع شده اما برخی از افراطی ها هنوز معتقدند توبه ات قبول نشده است .
آقای دکتر بهرحال این نظر شخصی وتراوشات فکری یک وبلاگ نویس ناشناس بود ، چراکه هیچ وبلاگ نویسی را دراین استان پهناوررا نمی شناسی و فرقی هم نمیکند این وبلاگ نویس عادل دانش لاشاری باشد و یایکی دیگر حال از نظر من نشریه ات یک نشریه ی زرد است است اما به رنگ سبز