سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

برجک‌های مرزی امنیت را برای کشاورزان ایجاد کرده است

 خبرگزاری فارس: برجک‌های مرزی امنیت را برای کشاورزان ایجاد کرده است
 
استاندار سیستان‌وبلوچستان:
برجک‌های مرزی امنیت را برای کشاورزان ایجاد کرده است

خبرگزاری فارس: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با ایجاد برجک‌های مرزی در نقاط صفر مرز، زمینه امنیت و آسایش کشاورزان و مردم منطقه فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از زابل، حاتم نارویی با حضور در شهرستان زهک در جمع مدیران، سران طوایف، ریش سفیدان و معتمدان محلی و مسئولان اجرایی استان و شهرستان، اظهار داشت: امروز ما یک برادر هستیم و با اتحاد و همدلی در پشت مرزها همچون ستونی مستحکم قرار داریم و اجازه نمی‌دهیم که دشمن از کمین‌گاه‌های مرزی برای نفوذ به کشورمان استفاده کند.

وی افزود: امروز وحدت بین شیعه و سنی در استان سیستان و بلوچستان برای همه جهانیان مثال‌زدنی شده است و به دنبال این اتحاد و همبستگی، امنیت و آرامش در منطقه برقرار است.

مقام عالی دولت در استان به امنیت مرز از سوی مرزبانان غیور و مرزنشینان وفادار اشاره کرد و بیان داشت: تلاش شد تا با ایجاد برجک‌هایی در نقاط صفر مرزی، امنیت و آسایش کشاورزان و مردم را در این مناطق فراهم تا بتوانند به راحتی در این مسیر رفت و آمد کنند و به کار خود بپردازند.

نارویی ادامه داد: کار کردن برای مرزدارانی وفادار و ولایتمدار کاری ناچیز است اما تمام سعی مسئولان استان بر این خواهد بود تا از مزیت‌های مرز به نفع مرزنشینان استفاده شود.

وی گفت: کشاورزان نقطه صفر مرزی مطمئن باشند که وجود افرادی شرور نمی‌تواند مخل امنیت و آسایش شما شوند زیرا مرزبانان دلاورمرد ما با هوشیاری کامل و به طور شبانه‌روز مدافع مرزها و مردم و کشاورزان منطقه هستند که جای تقدیر و تشکر دارند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود مرز در سیستان را که یک فرصت طلایی است مغتنم بشمارید زیرا برای توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی بسیار با ارزش و سودمند است.

نارویی تصریح کرد: فعال سازی بازارچه‌های مرزی و ساماندهی آنها در امر مبادلات کالاها علاوه بر ایجاد اشتغال برای مرزنشینان موجب افزایش مناسبات اقتصادی بین دو سوی مرز خواهد شد.

وی اضافه کرد: سعی شود تا نقاط مستعد برای ایجاد بازارچه‌های مرزی جدید در مناطق مرزی شناسایی شوند و جایگاه‌های فروش مواد سوختی با تشکیل تعاونی از هدر رفتن این سرمایه عظیم ملی جلوگیری شود و سود و زیانی که از فروش مواد سوختی در چارچوب موزاین شرعی و قانونی به دست می‌آید عاید خود مرزنشینان شود.

مقام عالی دولت در ادامه به قابلیت‌ها و توانایی‌های سیستان در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: شهرستان زهک از مناطق بسیار مستعد در امر تولیدات و محصولات کشاورزی و باغداری است که با اجرای طرح لوله‌گذاری انتقال آب به مزارع کشاورزی می‌توان این قابلیت‌ها را افزایش داد.

نارویی به مشکلات ناشی از شن‌های روان و ریزگردها اشاره و گفت: با تشکیل کارگروه بررسی مسائل و مشکلات نسبت به تثبیت شن‌های روان و مقابله با بیابان‌زدایی هرچه سریع‌تر اقدامات و تدابیری اندیشیده شود.

وی به خدمات ارزنده حبیب‌الله دهمرده استاندار سابق استان در منطقه اشاره کرد و بیان داشت: از وی به خاطر ساخت چاه‌نیمه‌ها در زهک تقدیر می‌شود زیرا کاری اساسی و مردم پسند انجام داده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: دهمرده توانست با همت و تلاش و مدیریت آگاهانه، 6 هزار هکتار از اراضی خشک منطقه را به زمین‌های آباد تبدیل کند که کار قابل ستودنی است.

نارویی خطاب به مسئولان گفت: شما هم می‌توانید با الگوگیری از اقدامات دهمرده، زمین‌های خشکیده را سرسبز و آباد کنید.

وی بیان کرد: کارها و اقداماتی که انجام می‌شود باید طوری باشد که به نفع آیندگان بوده و آنها از دیدن کارهای ما امیدوار شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد