جبههای جدید علیه نتانیاهو بر سر جنگ احتمالی با ایران
جام سیاسی؛
سایت شبکه بی بی سی فارسی ( bbcpersian ) در خبر روز دوشنبه 30 مرداد خود نوشت" که مسئولان رژیم صهیونیستی در مورد جنگ با جمهوری اسلامی ایران به شدت دچار اختلاف نظر و درگیری با یکدیگر شده اند."
بی بی سی در خبر خود آورده است :
مخالفان جنگ، دوشنبه (۲۰ اوت)، جبهه تازه ای را علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، باز کردند.
شائول موفاز، رهبر حزب کادیما (حزب اصلی مخالف دولت)، طی نامه ای خواهان دریافت گزارش از دولت در مورد برنامه حمله احتمالی به مراکز هسته ای ایران شد.
بر اساس قوانین اسرائیل، نخست وزیر موظف است هر ماه یک بار با رهبر جناح رقیب دیدار و او را از امور حساس و مهم آگاه کند.
آقای موفاز می خواهد بداند که دولت واقعا چه برنامه ای برای ایران دارد، میزان آمادگی اسرائیل برای جنگ احتمالی چیست و کاخ سفید در این باره چه نظری دارد.
رهبر ایرانی تبار کادیما، آقای نتانیاهو و مشاورانش را متهم کرده است که "از خطوط قرمز رد می شوند و نظرات عموم درباره مسائل مهم امنیتی را نادیده می گیرند."
بنیامین نتانیاهو و مقام های نزدیک به او هنوز به این اظهارات واکنش نشان نداده اند.
آقای نتانیاهو پیشتر تاکید کرده بود که هنوز درباره توسل به گزینه نظامی علیه ایران تصمیم نگرفته است.
ایران بر صلح آمیز بودن برنامه اتمی اش تاکید دارد و می گوید به شدت به هرگونه حمله خارجی واکنش نشان خواهد داد.
با این وجود، گمانه زنی ها درباره قریب الوقوع بودن اقدام نظامی، حتی شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل، را هم به میدان آورده است.
پرز: از فکر جنگ خواب ندارم
بی بی سی فارسی در ادامه خبر خود آورده است : شیمون پرز، رئیس جمهوری ۸۹ ساله اسرائیل چند روز است که به شدت علیه دولت موضع گیری کرده است.
از او در رسانه های اسرائیل نقل قول شده که مخالفت با حمله یکجانبه به ایران را وظیفه اخلاقی اش می داند.
مخالفت آقای پرز تاکتیکی است. او یک "ایران اتمی" را خطرناک می داند اما می گوید اسرائیل نباید بدون حمایت آمریکا علیه ایران دست به اقدام نظامی بزند.
روزنامه یدیعوت احرونوت روز یکشنبه به نقل از شیمون پرز نوشت: "من به اندازه ای از پیامدهای حمله یکجانبه اسرائیل نگرانم که نمی توانم بخوابم."
مشاوران نخست وزیر اسرائیل، آقای پرز را متهم کرده اند که با اعلام این مطلب که اسرائیل قدرت متوقف کردن کامل برنامه اتمی ایران را ندارد، توان نظامی اسرائیل را زیر سوال و در نتیجه قدرت بازدارندگی کشورش را تضعیف کرده است.
اما به نظر می رسد که این سیاستمدار کهنه کار در این جنگ لفظی و رسانه ای از حمایت افکار عمومی و اکثریت در محافل امنیتی آمریکا و اسرائیل نیز برخوردار باشد.
در این میان عده ای از ناظران معتقدند که موضع گیری های شدید و علنی افرادی مانند شیمون پرز و شائول موفاز علیه جنگ این فرصت را برای بنیامین نتانیاهو و وزیر دفاعش، ایهود باراک، فراهم خواهد کرد که بدون متحمل شدن هزینه سیاسی سنگین، دست کم در مقطع فعلی، از موضع تهاجمی خود عقب نشینی کنند.
البته به نظر میرسد درگیری های لفظی سران رژیم صهیونیستی که در رسانه های خودشان به راه انداخته اند بیشتر شبیه به جنگ زرگری باشد تا اختلاف نظر،برای اینکه بتوانند از زیر بار مسئولیت اعلام چند باره این رژیم جعلی برای آغاز جنگ با نظام قدرتمند جمهوری اسلامی شانه خالی کنند.با این اوضاع به نظر میرسد ترس و وحشتی که مانع از خواب راحت! رئیس رژیم صهیونیستی شده است کم کم به دیگر مسئولان این رژیم نیز سرایت کرده و آنان نیز هر شب از ترس دیدن کابوس فرود آمدن ضربات مهلک و نابود کننده شیرمردان ایرانی بر سرشان،شب زنده داری را بر استراحت و خواب شب ترجیح بدهند!