در حالی که رعایت حقوق بشر از سوی اسرائیل جزء ماده دوم توافقنامه اتحادیه اروپا با اسرائیل است، این اتحادیه طوری وانمود می کند که انگار رژیم اشغالگر قدس حقوق بشر را رعایت میکند. بستن نوار غزه و نتایج ناراحت کننده ای که برای مردم به همراه داشته، زندانی نمایندگان مجلس در کرانه باختری رود اردن، ادامه ترور، کشتار و توقیف های هدفمند و ادامه تخریب منازل فلسطینی ها ...
بولتن نیوز: جلسه شورای انجمن بین اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی ، روز 24 ژوئیه برگزار شد. در این جلسه اتحادیه اروپا توافق خود را برای گسترش همکاری ها با رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد و پیشنهاد 60 فعالیت جدید در 15 زمینه مختلف را به این رژیم غاصب اهدا کرد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از روزنامه فرانسوی اومانیته، بدتر اینکه اتحادیه اروپا خاطر نشان ساخته بحث های فنی رابا اسرائیل ادامه می دهد تا زمینه های همکاری های آینده نیز مشخص گردد. در حالی که رعایت حقوق بشر از سوی اسرائیل جزء ماده دوم توافقنامه اتحادیه اروپا با اسرائیل است، این اتحادیه طوری وانمود می کند که انگار رژیم اشغالگر قدس حقوق بشر را رعایت میکند.
بستن نوار غزه و نتایج ناراحت کننده ای که برای مردم به همراه داشته، زندانی نمایندگان مجلس در کرانه باختری رود اردن، ادامه ترور، کشتار و توقیف های هدفمند و ادامه تخریب منازل فلسطینی ها همه و همه نشان از آن دارد که رژیم صهیونیستی چه مقدار حقوق بشر را رعایت کرده است.
نیروهای موساد، یکشنبه شب (۱۵ مرداد) به یک پاسگاه مرزی در شبه جزیره سینا حمله کردند که به کشته شدن دستکم ۱۶ مرزبان مصری و مجروح شدن ۷ مرزبان دیگر منجر شد. به همین دلیل قاهره گذرگاه مرزی رفح را مسدود کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه روز چهارشنبه (۱۸ مرداد) گفت: تصمیم به بستن گذرگاه رفح موجب افزایش درد و رنج بیماران (فلسطینی) خواهد بود و تهدیدی برای سلامتی آنها محسوب میشود و ممکن است به وقوع یک فاجعه بهداشتی جدی بیانجامد.
اشرف القدره در گفتگو با پرس تی وی، افزود: صدها بیمار فلسطینی برای معالجه پزشکی در مصر یا یک کشور ثالث در انتظار عبور از گذرگاه رفح و ورود به مصر هستند.
روزنامه اومانیته در گزارش روز پنجشنبه خود می نویسد: با اینکه همین اتحادیه اروپا، عملکرد اسرائیل در اراضیاشغال شده فلسطین را ناپسند شمرده و ابراز داشته که رفتاراسرائیل نقض مداوم حقوق بشر بین المللی و حقوق انسان ها است، اما در ناحیه "سی"یعنی60 درصد کرانه باختری رود اردن، عملا هیچ فلسطینی ای نمی تواند جواز ساخت بگیرد.
اومانتیه می نویسد: همین اروپا بود که درروز 14 ژوئیه " از گسترش نگرانی در اراضی به عنوان تهدیدی برای ایجاد راه حلمیان دو حکومت " حرف زد. امااین گفته ها با عمل همراه نبوده اند. مثل این که فلسطینی ها را در برابر اسرائیلیها تنها گذاشته ایم.
در حالی که در اینزمینه، سیاست فرانسه مثل همه پرونده های بین المللی دیگر تغییری نکرده، لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه اخیر خود می پذیرد که " حقوقفلسطینی ها تا اینجا هنوز رعایت نشده است". اما او همچنان اشغالگر و اشغالشده را به یک شکل خطاب می کند. از نظر او: "محمود عباس مردی اهل ائتلاف و آماده مذاکره است، من مطمئنم الان زمان مناسبی است نخستوزیر نتانیاهو که در موضع قدرت قرار دار، قدم جلو بگذارند ومذاکره کنند."