وی افزود: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در استان مدیون و مرهون چند سفر است که نخستین آن سفر مقام معظم رهبری به استان بود که توسعه آموزشهای فنی و حرفهای را خواستار شدند و سفرهای استانی دولت به سیستان و بلوچستان بود که در زمینه توسعه و تکمیل آنها مصوبههایی را داشتند و با اجرایی شدن این مصوبهها زمینه فراگیری و در دسترس بودن این آموزشها برای همگان در تمامی شهرستانهای استان و خارج از استان و راهاندازی واحدهایی برای آموزش کارآموزان کشورهای همسایه فراهم شد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: این نگاه ویژه مقام معظم رهبری به توسعه آموزشهای فنی و حرفهای بود که ایشان در سفر به استان توسعه این مراکز را رقم زدند و امروز استان برخوردار از مراکز مجهز و مناسب است.
شیخزاده منابع انسانی توانمند و متخصص را از الزامات توسعه یک کشور دانست و گفت: نیروی کار فاقد تخصص موجب اتلاف منابع و کار بدون کیفیت خواهد شد.
وی بستر توانمند سازی کارگران و نیروهای انسانی توانمند به ویژه در حوزه مسائل عمرانی، خدماتی و تولیدی را در مجموعه سازمان فنی و حرفهای دانست.
معاون برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: امروز فرهنگ مهارت آموزی و گسترش آن از مدارس ابتدایی تا سطوح عالی به عنوان یک ضرورت جدی باید دنبال شود.
شیخزاده تصریح کرد: مهارت آموزی دروازه ورود به اشتغال پایدار است و احیای شیوه استاد شاگردی میتواند به عنوان راهبرد استراتژیک این حوزه دنبال شود.
وی با بیان اینکه مهارت آموزی موجب تقویت خودباوری در بین جوانان میشود گفت: نیاز سنجی تقاضای بازار کار برای توسعه مهارتها ضروری است و شعار ما میتوانیم زمانی محقق میشود که ما به خودباوری رسیده باشیم.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان به اوقات فراغت و آموزش شهروندان اشاره کرد و بیان داشت: شعار هر خانه یک کارخانه، با توسعه این آموزشها محقق میشود و این آموزشها به همگرایی به درون خانواده میانجامد و کمک به معیشت خانواده میکند و شعار تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی نیز اتفاق خواهد افتاد....