معاون استاندار سیستان و بلوچستان بر رفع مشکلات واحدهای تولیدی تاکید کرد
'حامد علی مبارکی' در کارگروه تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی که در استانداری برگزار شد، گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی سیستان و بلوچستان باید از برنامه های اولویت دار دستاندرکاران در سال جاری باشد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، وی بیان کرد: امسال طرحهای صنعتی و تولیدی نیمه تمام استان براساس پیشرفت اجرایی آنها تفکیک و مشکلاتشان به لحاظ پرداخت مالیات و بیمه مورد بررسی قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان 'تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی' برنامه راهبردی با هدف توسعه اقتصادی استان در بخش های صنعت، معدن، تجارت، اشتغال و کشاورزی در حال تدوین است.
وی افزود: برنامه مذکور راهبرد توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان در سال جاری خواهد بود تا بر این اساس ارتقای کیفی و کمی تولیدات واحدهای صنعتی، توسعه صادارت کالا و افزایش مصرف تولیدات داخلی را شاهد باشیم.
معاون استاندار تاکید کرد: ضروری است واحدهای تولیدی در سال جاری در زمینه تولید محصولات با کیفیت تلاش مضاعفی داشته باشند و دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان نیز در طرحهای عمرانی خود از تولیدات داخل استان بهره گیرند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با تاکید بر تبدیل شدن مصرف کالاهای تولید داخل استان به یک فرهنگ عمومی گفت: مردم باید با دستاندرکاران بخش اقتصادی استان همکاری داشته باشند و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب استفاده از تولیدات داخلی را تکلیف شرعی خود بدانند.
'ایرج حسن پور' افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیت های کشاورزی، بازرگانی، صنعتی و معدنی ویژه در زمره استان های در حال توسعه کشور است که می تواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور ایفا کند.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان بر روی کمربند کانی های فلزی و غیرفلزی قرار گرفته است، در زمینه تولید و صادرات سیمان سهم ارزنده ای در کشور دارد و دومین استان تولیدکننده محصول استراتژیک خرماست.
وی با اشاره به توسعه بخش بازرگانی و صادرات سیستان و بلوچستان طی سالهای اخیر گفت: در سال 84 ارزش صادارت سالانه کالاهای تولیدی استان 80 میلیون دلار بود که در سال 90 به بیش از 315 میلیون دلار رسید.
حسن پور تکمیل طرح های صنعتی و معدنی نیمه تمام سیستان و بلوچستان را از برنامه های اولویت دار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در سال 'تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی' عنوان کرد.
او گفت: کمک به رفع مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی نیمه فعال، بهره گیری مطلوب از ظرفیت های تولیدی منطقه، ایجاد فضای رقابت در بین واحدهای صنعتی برای ارتقای کیفی و کمی تولیدات از دیگر برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در سال جاری است.