سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

سرزمینم بلوچستان

اخبار بلوچستان,فرهنگ بلوچستان,تاریخ بلوچستان و جهان

برداشت 200 هزار تن گندم در سیستان‌وبلوچستان

خبرگزاری فارس: برداشت 200 هزار تن گندم در سیستان‌وبلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌وبلوچستان خبر داد
برداشت 200 هزار تن گندم در سیستان‌وبلوچستان

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌وبلوچستان گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود از سطح زمین‌های زیر کشت گندم در استان سیستان‌وبلوچستان، 200 هزار تن محصول برداشت شود.

محمدعلی کیخا امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: کار برداشت گندم در استان از اواخر فروردین ماه آغاز و تا خرداد ماه سال‌جاری ادامه دارد که سطح زیر کشت گندم در سطح استان 85 هزار هکتار است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود از این سطح امسال 200 هزار تن گندم برداشت و به سیلوهای سطح استان حمل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌وبلوچستان خاطر نشان کرد: خرید تضمینی گندم در سال‌جاری از قرار هر کیلوگرم، 3 هزار و 950 ریال است و از ابتدای برداشت گندم در سطح استان تاکنون، سطحی معادل 500 هکتار از اراضی جنوب استان به علت شرایط مناسب آب و هوایی برداشت شده است.

* اتمام عملیات گرده افشانی 35 هزار هکتار از نخیلات بارور

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌وبلوچستان هم گفت: عملیات گرده افشانی در سطح 35 هزار هکتار از نخیلات بارور استان به اتمام رسیده است.

سیدمحمدرضا سیدحسینی افزود: درختان خرما از نیمه دوم اسفند ماه آغاز به گل‌دهی کرده و همزمان عملیات گرده‌افشانی آنها نیز شروع می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

وی بیان کرد: این استان یکی از مناطق مهم تولید خرما در کشور محسوب می‌شود که سالانه بیش از 170 هزار تن خرمای مرغوب تولید می‌کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌وبلوچستان خاطرنشان کرد: سیستان‌وبلوچستان دارای 46 هزار هکتار سطح زیر کشت نخیلات خرما است که 35 هزار هکتار آن بارور است.

سیدحسینی با اشاره به اینکه در استان سیستان‌وبلوچستان 70 رقم خرما وجود دارد افزود: بیشترین سطح زیر کشت و تولید خرما به رقم‌های مضافتی و ربی اختصاص دارد که از ارقام مرغوب در استان سیستان‌وبلوچستان محسوب می‌شوند.

وی گفت: همه ساله در اواخر اسفند و اوایل فصل بهار با شکوفا شدن خوشه‌های نخل خرما در استان، کار گرده‌افشانی از نخل نر به نخل ماده توسط نخل‌کاران به روش سنتی برای پربار شدن محصول خرما آغاز می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد