خبرگزاری فارس: معاون برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توجه به گونههای بومی یک ضرورت است و طرحهای ارائه شده در این زمینه نیاز به حمایت دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، رجبعلی شیخزاده پیش از ظهر امروز در جلسه کار گروه تخصصی امور اقتصادی با موضوع بررسی طرح ایستگاه حفظ و توسعه مرغ دشتیاری اظهار داشت: نامگذاری سال 91 به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی به خاطر دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی بوده است.
وی افزود: بحث حمایت از تولید ملی توسط رهبر معظم به سه دسته دولت، تولیدکنندگان و مصرف کننده تقسیم میشود که این سه حوزه مکمل یکدیگر هستند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حوزه بحث دولت، تمام ساز و کارهای اقتصادی را دولت تامین میکند و مباحث زیر ساخت و توزیع اعتبارات و شیوههای انجام کار بر عهده دولت است.
شیخزاده ادامه داد: این استان ظرفیتهای گوناگون دارد و در بخش کشاورزی و دامداری نیز وضعیت به همین نحو است و وجود نژادهای دامی استان و سازگار با مباحث جوی یک فرصت برای این استان محسوب میشود.
وی گفت: توجه به گونههای بومی یک الزام است و طرح ارائه شده نیاز به حمایت دارد.
معاون برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان، حوزه کشاورزی و دامداری در استان را بستر ساز توسعه دانست و افزود: تولیدات صنایع تبدیلی در این حوزه به بخش کشاورزی کمک میکند.
شیخزاده بیان داشت: در حوزه کشاورزی و دامداری و تولیدات مبتنی بر صنایع تبدیلی این حوزه به بخش خدمات بازرگانی نیز کمک خواهد کرد و دلایل توجه به این قضیه پایدار بودن آن است.
وی ادامه داد: اشتغالی که در حوزه کشاورزی ایجاد میشود جزو پایدارترین اشتغالها بوده و مبتنی بر فرهنگ بومی ما است.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان بخش کشاورزی را جزو بخشهای نیرو بر دانست تا سرمایه بر، لذا اشتغال بیشتری ایجاد میکند.
شیخزاده در ادامه نیروی انسانی و طبیعی در استان، فارغالتحصیلان این حوزه، وجود رشتههای دانشگاهی مرتبط با صنایع کشاورزی را از ظرفیتهای بالای استان برشمرد.
وی افزود: عدم نیاز به جابهجایی جمعیت در این حوزه به توسعه امنیت استان کمک خواهد کرد.