خبرگزاری فارس: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سیستانو بلوچستان گفت: این استان با داشتن مرزهای طولانی مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان،میتواند با واردات انواع اقلام خوراکی و مواد غذایی، نیاز کشور را برطرف سازد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستانو بلوچستان حامد علی مبارکی در کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی اظهار داشت: با توجه به واردات انواع کالاها از گمرکات و بازارچههای مرزی استان، فعالیت های بازرگانی در سیستانو بلوچستان بسیار مطلوب است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان میتواند با وارد کردن برخی اقلام و مواد غذایی و خوراکی ، نقش موثری در تنظیم بازار کشور و کنترل قیمتها داشته باشد.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از محصولات و تولیدات داخلی گفت: محصولات تولید شده در داخل کشور از کیفیت خوبی نسبت به موارد مشابه خارجی برخوردارند که باید تلاش کرد در راستای منویات مقام معظم رهبری پیرامون حمایت از تولید و کار و سرمایه ایرانی و ایجاد اشتغال و توسعه صادرات غیرنفتی، ظرفیت تولید در کشور را افزایش داد.
مبارکی در این جلسه پس از بررسی مشکلات پیش روی واردات کالاهای خوراکی، نظارت دستگاههای نظارتی و بهداشتی بر کیفیت و مرغوبیت کالاهای وارداتی را خواستار شد.
گفتنی است در این جلسه وضعیت صادرات و واردات انواع کالاها بویژه مواد غذایی و خوراکی مورد بررسی قرار گرفت و بر تسهیل سازی امر واردات و صادرات از مرزهای استان تاکید شد.