سردار جاهد خبر داد : استفاده سپاه از سربازان اهل سنت در زمینه اطلاعاتی و عملیاتی
دومین دوره آموزشی برادران اهل سنت بازمانده از خدمت سربازی طی مراسمی با حضور فرمانده و مسوولان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، عشایر و سران طوایف در پادگان سرلشکر شهید شوشتری زاهدان پایان یافت.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان روز شنبه در مراسم اختتامیه این دوره آموزشی گفت: دومین دوره آموزشی طرح شهید شوشتری برای جذب دو هزار سرباز بازمانده از خدمت از بین برادران اهل سنت در بسیج سپاه شهرستان زاهدان با شرکت 250 سرباز به پایان رسید.
سردار 'علیرضا عظیمی جاهد' افزود: دوره نخست آموزشی طرح شهید شوشتری در آذرماه سال 90 در زاهدان برگزار شد و تاکنون استقبال چشمگیری از این دوره ها توسط سربازان اهل سنت به عمل آمده است.
وی بیان کرد: در هر مرحله 250 نفر از سربازان اهل سنت بازمانده از خدمت سربازی پس از طی دو ماه دوره آموزشی، دوران خدمت سربازی خود را در پایگاههای بسیج محل زندگی شان می گذرانند که امروز دومین مرحله از این طرح به پایان رسید.
استفاده سپاه از سربازان اهل سنت در زمینه اطلاعاتی و عملیاتی
فرمانده سپاه سلمان گفت: همه سربازان آموزش دیده در حوزه های مقاومت روستایی محل زندگیشان، پایگاهها و حوزه های مقاومت به کار گرفته می شوند.
جاهد ادامه داد: این گونه افراد با توجه به شناختی که از منطقه دارند، در زمینه اطلاعاتی و عملیاتی بویژه در نقاط صعب العبور، دهلیزها و تنگناها می توانند بهترین کمک برای سپاه باشند.
وی اضافه کرد: طرح شهید شوشتری پس از اتمام در حوزه زاهدان در شهرستان های ایرانشهر، چابهار، سراوان و نیکشهر به مرحله اجرا درخواهد آمد.
نقش سران طوایف در اجرای این طرح
وی اظهار داشت: در مرحله نخست از طرح شهید شوشتری، سربازان بازمانده توسط ریش سفیدان و معتمدان از طوایف مختلف شناسایی شدند که بیشتر آنان نیز متاهل و دارای فرزند بودند.
وی خاطر نشان کرد: سران طوایف در این طرح حضور فعال دارند و خودشان سربازان فراری را به سپاه معرفی می کنند و از ابتدا تا انتهای دوره آموزشی از آنان مراقبت به عمل می آورند.