خبرگزاری فارس: رئیس دکن کالج دانشگاه پونای هندوستان گفت: باستانشناسی سبب کشف مشترکات ایران و هندوستان میشود
ددلوگار امروز در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در حاشیه چهارمین سمینار بینالمللی انجمن باستانشناسی در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مراکز پژوهشی زیادی در آسیا به ویژه در کشور هندوستان وجود دارد.
وی افزود: من با هدف بررسی وضعیت باستانشناسی در بلوچستان به ایران و دانشگاه سیستان و بلوچستان سفر کردهام.
رئیس دکن کالج دانشگاه پونای هندوستان ادامه داد: با اساتید باستانشناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان همکاری داریم.
ددلوگار بیان داشت: هندیها 5 هزار سال است که با ایران رابطه تاریخی دارند و باستانشناسی سبب میشود که مشترکات ایران و هندوستان را بیشتر کشف کنیم.
وی یادآور شد: ما به دنبال استمرار و تعاملات و همکاریهای بیشتر با دانشگاه سیستان و بلوچستان هستیم.
رئیس دکن کالج دانشگاه پونای هندوستان عنوان داشت: از طریق تبادل استاد، دانشجو و اعضای هئیت علمی و کاوش در مناطق باستانی این منطقه تلاش داریم این تعاملات افزایش یابد.
ددلوگار در زمینه موضوع مقالهای که برای ارائه در سمینار آماده کرده است گفت: مقاله من در مورد مشترکات فرهنگ ایران و هندوستان است.
وی افزود: مشترکات ما بسیار زیاد است ما به خدا اعتقاد داریم و در ایران همه کارها به نام خداوند است که این مهمترین نقطه اشتراک ماست.
رئیس دکن کالج دانشگاه پونای هندوستان بیان داشت: ما وقتی به تاریخچه نام کشور خود نگاه میکنیم در مییابیم که ایرانیان این اسم را برای ما انتخاب کردهاند.
ددلوگار برگزاری این سمینار را در ارتقای تعاملات و روابط بین دو کشور ایران و هندوستان بسیار موثر دانست و گفت: تبادل تفکرات سبب تبادل تمدنها میشود.
چهارمین سمینار بینالمللی انجمن باستانشناسی، صبح امروز در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان به مدت سه روز آغاز شد.