بزرگان و معتمدان طوایف شیعه و سنی:
به گزارش ایرنا، معتمد طایفه بزرگ شهرکی در این باره گفت: بیش از 96 درصد مردم سیستان و بلوچستان پایبند به قوانین جمهوری اسلامی و مبانی اسلام و پیرو خط ولایت فقیه هستند و نسبت به برگزاری انتخابات حساسیت خاصی دارند به طوری که یک یا دو سال قبل از شروع رسمی انتخابات فعالیت های اجتماعی آنها در جامعه استان شکل می گیرد.
'محمد رضا سردار شهرکی' افزود: در سیستان و بلوچستان به لحاظ بافت قومی و مذهبی احزاب نقش کمرنگی در شور مردمی و کسب آرای انتخابات دارند و تشکل های قومی و اجتماعی علمدار این عرصه هستند به طوری که مردم براساس شناخت فردی از کاندید و دیدگاه بزرگان و سران طوایف به وی رای می دهند.
یک معتمد طایفه شاهوزهی سیستان و بلوچستان نیز به مردم این استان توصیه کرد بدور از هرگونه تعصبات قومی و مذهبی به نمایندگان منتخب خود برای حضور در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی رای دهند.
'محمدرضا شاهوزهی' افزود: مردم فهیم و غیور سیستان و بلوچستان طی 33 سال گذشته با حضور همیشگی و پر شور در انتخابات مختلف همواره آمادگی خود برای حضور در صحنه های حمایت از نظام را به اثبات رسانده اند.
معتمد طایفه کرد و رییس شورای اسلامی روستای تمین بخش مرزی میرجاوه گفت: مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان همانگونه که طی بیش از سه دهه گذشته در سایه وحدت و پیروی از فرامین رهبری حافظ ارزش های انقلاب اسلامی و امام راحل بودند از این پس نیز آماده حضور در صحنه های مختلف سیاسی - اجتماعی و حمایت از نظام هستند.
'نبی کرد' با بیان اینکه انتظار می رود تاثیر گذاری نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در این دوره از مجلس با داشتن وحدت نظر و دیدگاه مشارکتی بیشتر از گذشته باشد، گفت: یکی از انتظارات اصلی اقشار مختلف مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از نمایندگان منتخبشان در مجلس برپایی نشست های همگانی سالانه و بیان کارنامه عملکردی است.
یکی از معتمدان طایفه شهنوازی نیز گفت: مردم سیستان و بلوچستان از سالهای قبل تاکنون در انتخابات حضور پرشوری داشته اند و به تکلیف خود در این زمینه به واسطه پیروی از منویات بنیانگذار کبیر و رهبر معظم انقلاب عمل کرده اند.
'مراد محمد شهنوازی' افزود: اکنون بینش سیاسی مردم افزایش یافته به گونه ای که رای هر یک از اعضای خانواده با دیگری متفاوت است، مردم در بحث انتخابات، به مساله قومیت و امثال آن توجهی ندارد بلکه کسی را انتخاب می کنند که از توانمندی لازم برای حل مشکلات برخوردار باشد.
'محمد مهدی گرگیج' معتمد طایفه گرگیج نیز با اشاره به حضور گسترده مردم سیستان و بلوچستان در انتخابات گذشته گفت: باید به آرای مردم احترام بیشتری گذاشته شود.
یکی از بزرگان و معتمدان طایفه گمشادزهی نیز گفت: مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان همانگونه که طی بیش از سه دهه گذشته در سایه وحدت و پیروی از فرامین رهبری حافظ ارزش های انقلاب اسلامی و امام راحل بودند از این پس نیز آماده حضور در صحنه های مختلف حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
'محمد حسین گمشادزهی' افزود: تاکنون بسیاری از مشکلات مردم سیستان و بلوچستان با عملکرد خوب نمایندگان استان در مجلس رفع شده است اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید نمایندگان آینده آنها را انجام دهند.
وی بیان کرد: مردم استان باید در نهمین دوره انتخابات مجلس با انتخابی آگاهانه افرادی را راهی بهارستان کنند که بهتر از نمایندگان قبلی برای توسعه و آبادانی کشور و استان تلاش کنند.
یکی دیگر از معتمدان طوایف سیستان و بلوچستان نیز گفت: مردم شیعه و سنی این استان بطور قطع حضوری 100 درصدی در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهند داشت.
'محمدعلی رحیمی' اظهار داشت: مردم ولایتمدار و غیور سیستان و بلوچستان همواره در عرصه های مختلف حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی جزو استان های برتر بوده اند و به طور قطع در این دوره از انتخابات نیز با حضور پرشور و متحد خود در انتخابات، دشمنان نظام جمهوری اسلامی را مایوس و ناامید می کنند.
'خداداد نارویی' یکی از معتمدان طایفه نارویی نیز مشارکت مردم سیستان و بلوچستان در انتخابات را پرشور پیش بینی کرد و گفت: مردم استان ثابت کرده اند که پیرو خط ولایت و رهبری هستند و همیشه در صحنه انتخابات حماسه آفریدند و از شعور سیاسی مطلوب در این عرصه برخوردار هستند.
به گزارش ایرنا، تاکنون از 48 نامزد نمایندگی شش حوزه اصلی انتخابیه سیستان و بلوچستان هشت نفر انصراف داده اند و اکنون 40 نامزد باقی مانده برای بدست آوردن هشت کرسی نمایندگی این استان در مجلس شورای اسلامی رقابت می کنند