وی تصریح کرد: کارشناسان زمینشناسی و گردشگری بر این باور هستند که در مورد گلفشانهای شمال و جنوب کشور تاکنون مطالعات سیستماتیک و ارزندهای انجام نشده و با توجه به اینکه پدیده مذکور از ارزش اقتصادی و گردشگری بسیار خوبی برخوردار است، پیشنهاد میکنند تا این طرح به عنوان یکی از جدیترین طرحها و برنامههای مطالعات زمینشناسی دریایی همگام با گشایش انستیتوی زمینشناسی دریایی در ایران مورد توجه قرار گیرد.
شهرکی ایجاد زمینههای رفاهی و امکانات اقامتی را از مهمترین مسائل در شناساندن این پدیده به گردشگران برشمرد و اظهار داشت: در این راستا اقداماتی نظیر ساخت هتل، مسجد، سرویسهای بهداشتی، تامین آب و برق و ایجاد آلاچیق، مجتمع رفاهی، رستوران و ... توسط اداره کل میراث فرهنگی استان و دیگر سازمانهای مرتبط در منطقه کنارک انجام شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان همچنین افزود: هفت گلفشان در منطقه چابهار وجود دارد که بزرگترین آنها در جاده کهیر به تنگ واقع است، فرمانداری این شهر برای شناساندن هر چه بهتر این پدیده زیبا و جذاب به دوستداران طبیعت و گردشگرانی که به این منطقه سفر میکنند، به احداث جاده آسفالت، توقفگاه دارای سایهبان با سرویسهای بهداشتی، مخازن آب آشامیدنی و فروشگاه برای ارائه مواد غذایی اقدام کرده است.
شایان ذکر است: منطقه آزاد چابهار و همچنین اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سیستانوبلوچستان نیز با برگزاری تورهای مختلف، شناساندن گلفشان نادر این منطقه را در دستور کار خود قرار دادهاند.