زاهدی تصریح کرد: بنابراین، انجام اقدامات ترویجی و فرهنگی از طریق بالا بردن سطح فرهنگی جامعه و ارتقای دانش فنی معماران و طراحان شهری در زمینه های تخصصی و الگوسازی به احداث فضاهای شهری نمونه و معماری هماهنگ کمک خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: فرهنگ در هر نوع از جامعه، نشاندهنده شخصیت، هویت، رفتار و کردار، آداب و رفتار و مجموعه اخلاقیات اهالی آن است که در لوای اجرا و رعایت قوانین و مقررات وضع شده در قانون، نمود پیدا میکند.
وی اضافه کرد: امروزه یکی از کارآمدترین ساز و کارهای مدیریت شهری برای رسیدن به مناسبات اجتماعی مطلوب و کاهش هزینههای وارده بر شهر توجه و برنامهریزی برای ارتقاء فرهنگ شهرنشینی در بین شهروندان میباشد، آموزش و توانمندسازی شهروندان برای ارتقا دانش، تقویت مهارتها، کسب عادتهای صحیح زندگی اجتماعی و بروز رفتارهای مطلوب شهروندی بویژه در راه بهرهگیری مناسبت از امکانانت شهری از جمله ضرورتهای مدیریت شهری در توسعه فرهنگ شهرنشینی قلمداد میشود.
زاهدی ادامه داد: باید توجه داشت مدیریت شهری ابزاری است که بوسیله آن میتوان توسعه پایدار فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را بوجود آورد. در چنین فرایندی مدیریت شهری بالاخص شهرداریها، میتوانند به عنوان کارگزاران محلی به بهبود مناسبات اجتماعی شهروندان کمک کنند. از نظر فرهنگی، شهر خوب و مطلوب علاوه بر مدیریت شهری کارآمد نیازمند شهروندانی آگاه و آشنا به حقوق و وظایف شهروندی است، لذا مدیریت شهری میبایست برای آگاهسازی عمومی و ایجاد و ارتقای فرهنگ شهرنشینی، گسترش شهروندمداری و آموزش شهروندان در زمینههای مختلف، کارکرد و فعالیت فرهنگی داشته باشد.