استاندار سیستان و بلوچستان بر رفع موانع سرمایهگذاری تاکید و از مدیران اجرایی خواست تا امتیازها و مزایای ویژه ای برای سرمایهگذاران تعیین کنند. علی محمد آزاد روز سه شنبه در کارگروه طرح آمایش صنعت و معدن سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی باید زمینههای مناسب پیش روی سرمایهگذاران را فراهم کنند.
وی همچنین بر فعالسازی و مطالعه صنایع تولیدی و معدنی تاکید کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان مربوط در این زمینه شد. او همچنین پی گیری برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی سیستان و بلوچستان را مورد تاکید قرار داد. آزاد با اشاره به این که طرح آمایش صنعت و معدن دارای 3سرفصل مهم شامل طرح های فعال، نیمه تمام ایجادی است بیان کرد: اجرای طرح آمایش صنعت و معدن با هدف برقراری تعادل و استفاده بهینه از ظرفیتهای اقتصادی استان در دست اقدام است و باید با برنامه ریزی بتوان نهایت استفاده را از این زیر ساخت کرد. سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: سرمایه در گردش مرحله نخست طرح های تولیدی مصوب کارگروه صنعت و معدن استان به مبلغ ۴۰۰میلیارد ریال تامین شده است. ایرج حسن پور تعداد طرح های سرمایه در گردش مصوب کارگروه صنعت و معدن سیستان و بلوچستان را 64 طرح عنوان و بیان کرد: از این تعداد با 38 طرح با اعتبار حدود 178 میلیارد ریال عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات صورت گرفته است. وی افزود: همچنین سهمیه استان برای طرح های ایجادی 6هزار و 601 میلیارد ریال تسهیلات است که 62 میلیارد و 700 میلیون ریال از این سهمیه تا کنون به 3طرح پرداخت شده است. به گزارش روابط عمومی استانداری ، در این نشست کارگروه آمایش و صنعت سیستان و بلوچستان 8طرح معرفی و پس از بررسی کارشناسان 6طرح با 4هزار و 471 میلیارد ریال و اشتغال زایی هزار و 642 نفر تصویب شد.
شرکت سیمان طیس چابهار ، مجتمع صنعتی ذوب آهن زاهدان و 2طرح کاشی سازی از مهم ترین طرح های مصوب در دومین کارگروه آمایش و صنعت برگزار شده در سال 90 بود.