استاندار:
'علی محمد آزاد' شامگاه سه شنبه در پایان نشست کارگروه طرح آمایش صنعت و معدن سیستان و بلوچستان به خبرنگار ایرنا بیان کرد: شرکت سیمان طیس چابهار ، مجتمع صنعتی ذوب آهن زاهدان و دو طرح کاشی سازی از طرح های مصوب در دومین کارگروه آمایش صنعت و معدن امسال استان بود.
وی با اشاره به اینکه طرح آمایش صنعت و معدن دارای سه سرفصل مهم شامل طرح های فعال، نیمه تمام و ایجادی است، اظهار داشت: اجرای طرح آمایش صنعت و معدن با هدف برقراری تعادل و استفاده بهینه از ظرفیتهای اقتصادی استان در دست اقدام است و باید با برنامه ریزی بتوان نهایت استفاده را از این زیر ساخت انجام داد.
آزاد با بیان اینکه محوری ترین هدف طرح آمایش، توسعه سرمایه گذاری عدالت محور در راستای تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور است، گفت: اجرای طرح آمایش نقش مهمی در ایجاد توازن در توسعه صنعت و معدن دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان یاد آور شد: دولت با اجرای طرح آمایش صنعتی بدنبال کاهش فاصله توسعه یافتگی صنعتی استانهاست که در راستای تبیین این نگاه باید نهایت تلاش خود را بکار برد.
به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، استاندار در دومین نشست کارگروه آمایش صنعت و معدن استان بر رفع موانع سرمایهگذاری در استان تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید امتیازها و مزایای ویژه برای سرمایهگذاران قایل شوند.
وی ادامه داد: ایجاد زمینههای مناسب برای جذب سرمایهگذاران باید از برنامه های مدیران دستگاههای اجرایی باشد.
وی همچنین بر فعالسازی و مطالعه صنایع تولیدی و معدنی تاکید کرد و خواستار توجه ویژه مسولان دستاندرکار در این زمینه شد.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین پیگیری برای حل مشکلات واحدهای صنعتی استان را مورد تاکید قرار داد.
وی با تشریح شرایط گذشته و وضعیت کنونی سیستان و بلوچستان گفت: همه ما در قبال انقلاب اسلامی و مردم مسوول هستیم و باید با حرکت رو به جلو زمینه های توسعه را فراهم کنیم.
آزاد گفت: با نگاهی کوتاه به فاصله توسعه یافتگی برخی استانها با یکدیگر پی می بریم که برای کاهش این فاصله در دولت عدالت محور سعی شده با ارائه طرح آمایش صنعتی بخشی از کمبودها و فاصله ها جبران شود.
بر اساس این گزارش، سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: سرمایه در گردش مرحله نخست طرحهای تولیدی مصوب کارگروه صنعت و معدن استان به مبلغ 400میلیارد ریال تامین شده است.
ایرج حسن پور تعداد طرحهای سرمایه در گردش مصوب کارگروه صنعت و معدن سیستان و بلوچستان را 64 طرح عنوان و بیان کرد: از این تعداد برای 38 طرح با اعتبار حدود 178 میلیارد ریال عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات صورت گرفته است.
وی افزود: همچنین سهمیه استان برای طرح های ایجادی شش هزار و 601 میلیارد ریال تسهیلات است که 62 میلیارد و 700 میلیون ریال از این سهمیه تا کنون به سه طرح پرداخت شده است. ک/3